Poker time!

Poker time!

En solig dag fick vi igår här i Fortaleza. Gym och beach stod på schemat, en vanlig arbetsdag kan man säga.

Gymmet bestod av maskiner denna gång. Det blev fokus på baksida ben och framsida. Min träningsvärk har växt och det är en underbar känsla.

Vi tränade beach vid 16.00 md Matilda och Emma. Eftersom jag har skadat mitt lillfinger så har jag väldigt ont när jag anfaller och blockar, så jag körde pass och mottag hela träningen. Jag och Karin har gjort en deal med varandra att alltid berätta för varandra om hur man mår innan träningen och om det är något speciellt. Detta för att undvika irritation, oro, onödig energi osv.

När jag bollade in började en känsla krypa in, en känsla som jag inte kunde hantera. Jag gick fram till Karin och berättade att denna träning kommer vara mer mental en fysisk för mig.

Känslan var att jag kände mig begränsad och rädd. Jag var begränsad eftersom jag inte kunde göra det Karin gjorde, anfalla och försvar (ta hårda anfall) och rädd för att det skulle göra ont.

Men träningen gick och jag var fokuserad på vad jag skulle göra och gjorde det bästa av situationen. Jag är glad och stolt över mig att jag övervann känslan på träningen. Precis som många av er skrev under kommentarerna på facebook hoppas jag verkligen att fingret gick ur led och att den är på plats igen.

Fredags kvällen bestod av bara massa massa mys med mina vänner här. Vi hade taco kväll och efter åt spelade vi poker.

En sak som jag verkligen älskar är just poker! Det är så roligt, att observera hur alla spelar, hur man beter sig, vad man har för mönster osv.

Så varför berättar jag just om pokern…?? Jo, för att jag vann!! Jippie!

 

Nu är klockan snart 10 här i Brasilien och vi ska till gymmet. Jag och Karin kände att våra kroppar är tillräckligt pigga att köra ett bonuspass plus att jag var ju borta i måndags.

 

Trevlig lördag mina söta vänner!

images (1)

Leave a reply