Så är ni lika laddade för denna säsong????!!!!

Så är ni lika laddade för denna säsong????!!!!

Detta är tredje året som jag och Karin spelar ihop. Inför denna säsong har vi något som ingen kan ta ifrån oss och det är den självsäkerhet vi har med varandra både på banan och utanför. Vi är som en bubbla och det är få personer som kommer in där. Jag är så stolt över att ha Karin vid min sida under dessa två år som varit och jag ser så fram emot detta år och inte minst sagt nästa.

Varje vår har vi varit i Brasilien på träningsläger under en längre tid och det är jag tacksam för eftersom vi får ett försprång inför säsongen. Jag fick en extra motivation när jag såg USA spela häromdagen mot Brasilien i ett landskval och deras kommentarer var att de inte är i form. Så klart man mår lite bättre när man vet att ”här har jag kämpat med svett och tårar” när man vet att det kommer att gynna oss!

Jag har nämnt det tidigare men vill ändå påpeka det igen, det kommer att bli ett fantastiskt år! Jag älskar detta år och har gjort det sen dag 1. Det börjar närma sig och det märker jag på olika saker. En av sakerna är rotationen av människorna här. Nu har det kommit några från Malmö och några har åkt. Siv vår norska vän åkte i lördags och det kommer att märkas på träningarna att hon inte är med oss längre! I ”min” lägenhet har Dirk (holländska kille) åkt eftersom han var tvungen att spela ett slags kval inför VM detta år. Det är verkligen tråkigt att han åkte men i och med det så är vi bara fyra personer i lägenheten annars så skulle vi vara fem. Fem personer i lägenheten skulle faktiskt vara tufft men jag vet att vi hade klarat det.

En annan sak är när jag får beskedet från Karin att de nya kläderna från Stadium har kommit till vårt tryckeri i Katrineholm. Vi är så exalterade att få de och prova de. Detta år är rosa tillbaka och det var många fina plagg!!!. Så när vi kommer hem kommer det bli så roligt att vara den årliga mannekängen för syrran.

Tredje saken är att resorna börjar inhandlas. Det är så bra att vi är i god tid eftersom biljetterna blir bara dyrare och dyrare ju närmare datumen närmar sig. Vi har redan köpt till Prag, Los Angeles, Japan, Klagenfurt och Stavanger.

Sista saken är när ”någon, vem som helst” i detta fall var det Sebbe som kläckte ur sig ”det är bara sex veckor kvar”…!!!! Det positiva i det hela är att vi åker hem, är hemma några dagar för att sedan åka till nästa träningsläger i Turkiet med de Norska lägret BeachXP. Vi är redan mer än 150!!! personer. Det kommer att vara legendariskt! Har du inte bokat den resan så gör de.(klicka här för att komma till hemsidan)  Många bra tränare kommer att vara där minst sagt vår tränare Wesley, en av tidernas bästa tränare (min åsikt och många andras), Pastor, ena annan brasse tränare, min partner in crime Karin, jag med flera.

Så är ni lika laddade för denna säsong????!!!!

Kramar och ha en underbar tisdag!

 

 

Leave a reply