Stekheta dagar

Stekheta dagar

Sedan i måndags har det varit strålande väder här. Under några veckors tid har det regnat på förmiddagarna vilket har gjort att några träningar har blivit inställda. Ibland kör vi dubbla pass och det var ofta på morgonen det forsade ner regn från himmelen.

I och med det att solen har kommit fram har det blivit så sjukt varmt! I skuggan är det ibland 31 grader vilket menas att när vi tränar runt 09.00 på morgorna känns det som 40 grader. Igår var en sådan morgon!

Jag svettas väldigt, väldigt sällan i ansiktet och jag vet att när jag väl gör det, då är det varmt! Under träningen igår morse så rann svetten som jag aldrig sett förut. Hahaha. Jag svettades så mycket att för varje vattenpaus som vi hade torkade jag ansiktet med min handduk. Tyvärr så resulterade det att jag brände min snok….(ni kan se bilden ovan).

Idag är det en helgdag här i Brasilien så både yogan och gymmet är stängt. Vi kommer dock att köra fys i sanden klockan 09.00. En ren utmaning, så jag säger bara ” BRING IT!!!”

Ha en mysig dag mina vänner.

Kramar

 

 

Leave a reply