Framme i Turkiet

Framme i Turkiet

Uppdatering sedan sist.

Vi befinner oss i Antalya, Turkiet med det Norska lägret XP. Jag är så glad att vara här, att omges av så många härliga, tränings sugna människor är ett energilyft! Vi var hemma en vecka mellan Brasilien och Turkiet och därför har jag tagit en liten paus från hemsidan. Det var mycket som skulle fixas bland annat att få våra underbara kläder från Stadium. ( herregud vad sköna kläder vi har fått, vi är så nöjda med de), sedan så har vi varit med våra familjer och självklart tränat på som vanligt!.
Vi kommer att vara i Turkiet i tre veckor sammanlagt med ett litet avbrott för OS-kvalet nästa vecka!!!.

Just nu sitter jag i hotelbaren på klubb Kastalia och har druckit min tredje kaffekopp…. Solen skiner och det är cirka 25 grader i solen. jag ser inga moln på himelen och det fläktar ibland med några vinds pustar.

Allt är så smidigt på detta hotell. Frukost, lunch och middag finns alltid redo för Team Sweden. Det sparas så mycket energi och tid av att få det serverat och därför är jag så tacksam att få allt inkluderat i hotellet.

Vi anlände i lördags förmiddag och sedan dess har vi kört yoga, beach och gym ex antal ggr. Igår var den tuffaste dagen tyckte mina ben. Jag var coach åt några härliga tjejer för att sedan själv träna med Karin. Eftermiddagen spelade vi match mot en brasse tjej Bruna och Adam. Efter en drygt 40 minuter körde vi ben på gymmet.

Vi var klara strax efter sju och det var första gången som jag grät och skrattade samtidigt!. varje gång jag har gråtit eller skrattat har det varit var för sig men inte denna gången. Mina ben skakade under sista rundan. Jag skrattade över att jag var övertrött och jag grät för att jag nådde min max nivå.

Mitt kännetecken är just om jag får tårar, då vet jag att jag pressar min kropp till max och lite till. En otroligt skön känsla efteråt men inte i stundens hetta… Testa att komma till den nivån, det är en upplevelse!!!

Nu ska jag gå tillbaka till rummet och förbereda mig till beachpasset.

Ha en underbar dag mina vänner!!!

//kram Nina

 

Leave a reply