Ibland så blir det inte som man tänkt sig

Ibland så blir det inte som man tänkt sig

Jag vet faktiskt inte vart jag ska börja. Många saker flyger förbi i mitt huvud men lika fort försvinner de. Jag vill skriva vad jag känner men hittar inte orden.

Jag sitter i skrivandes stund på Arlandas flygplats och väntar på att gå på flyget ner till Malmö. Känslorna går upp och ner men slutsatsen är att jag mår bra och det ska bli skönt att komma igång igen. Vi kommer att vara där fram tills vi åker till Stavanger nästa måndag.

Jag siktar på en bra vecka med många härliga stunder med gänget samlat igen!

En annan sak som jag tycker är roligt att nämna är att systrarna Thurin åker ner idag till Kroatien för att kvala på sin första WT. Jag håller alla tummar och tår jag har att de går bra. Det hade varit så häftigt om de kvalade in! Kör hårt tjejer och glöm inte att i slutändan handlar det bara om vad som sker på ens egen sida…

(följ resultatet via denna länk i kvalet och huvudturneringen här )

En underbar vecka önskar jag er alla!!!

Att_vara_stark

 

Leave a reply