”ren otur det som hände…”

”ren otur det som hände…”

Nu efter en dryga månad borta från bloggen och beach världen har jag ork, lust och motivation att skriva vad som händer med mig. Jag hoppas att jag har er förståelse för detta.

Många av er bryr er om mig och vill veta vad som hänt medan den andra delen är bara nyfikna vad som hänt och ha något att skvallra om.
Som många redan vet är jag skadad sedan den 21 maj. Det är ren otur det som hände. Jag var så fruktansvärd förbannad eftersom jag förtjänade inte det. Jag och Karin har haft den bästa uppladdningen inför säsongen och jag kände att nu spräcker vi dörren till framgångarna. Jag hade verkligen inte kunnat förutse detta. Vi värmde upp som vanligt och kände mig på topp.
Matchen började fantastiskt bra och jag dominerade i försvaret. Denna match som vi spelade mot Tyskland var en match där Karin dominerade i blocket och jag i försvaret. Jag tog mer eller mindre alla bollar i försvar och lika så Karin. Vi vann första set men med en vetskap att något var fel.
Jag kände att något var galet med min kropp, inget jag kunde sätta fingret på. Det enda jag visste var att något var fel. När andra set skulle dra igång tog jag en sista klunk vatten och tänkte i mitt huvud ”du är stark, det finns ingen smärta, du är grym, briljera på banan, gör ditt bästa”…
Det gick vägen för ingen såg att jag hade så ont att jag trodde jag skulle dö. Min analys är att det bara är elitidrottare som är sånna ”idioter” att de fortsätter med eller utan smärta för de har sådan vinnarskalle. Jag är nog den mest envisaste i hela världen för i mitt huvud så fanns det inte att ge upp oavsett hur mkt smärta jag hade.
Tyvärr så förlorade vi matchen med 2-1… Men i mitt huvud hade jag vunnit, vunnit över min kropp!
Det blev inte bättre med kroppen efter en natts vila utan vi lämnade WO (walk over= spelar ej resterande matcher) för de två sista gruppspelsmatcherna. Jag satte mig på flyget dagen därpå för att komma hem så fort som möjligt och få hjälp.
För er som undrar är det ryggen som tydligen inte fått tillräckligt med kärlek från mig!!! Dumma dumma Nina har den tänkt.
Jag har gått till en sjukgymnast i malmö som jag verkligen gillar! Hon har hjälpt mig otroligt mkt och hjälper mig fortfarande. Jag kommer att fortsätta min rehab i göteborg eftersom det är här jag har fått mest energi från mamma och mina vänner!
När något sådant här händer, (min värsta mardröm) så läggs det så mycket energi på fel saker. Det jag menar är att under dessa veckor har jag varit i obalans i mig själv. Jag har gråtit tills jag somnat, varit irriterad för småsaker, vart arg på min stakars mamma utan anledning och varit så deprimerad att jag inte har känt igen mig. Precis som att jag tittar på mig via ens annans ögon. (Hemsk känsla).
Detta är andra veckan jag bor hos min mamma i Göteborg och det är helt underbart att få hennes kärlek. Jag har mina underbara vänner här också och jag vet inte vad jag skulle göra utan de. De ger mig så mycket energi och det är precis det jag behöver!
Mentalt har det varit en berg och dal bana och den värsta känslan är ovissheten. När kan jag börja träna igen, när kan jag börja spela igen, när slutar det göra ont osv… Jag har kommit fram till att jag kommer köra rehab i Göteborg ett tag framöver och mitt mål är att spela i L.A i augusti. Det är ett rimligt mål och jag vet att med positivitet, energi och kärlek kommer detta gå hem!
Jag vill säga ett stort TACK till er som verkligen bryr er om mig! Ni ger mig motivation att kämpa speciellt i de svåraste stunderna.
Det värsta är över, snart kommer jag att skratta på banan igen!
Massa kärlek till er!!!

5 Comments

 1. Anne-Lie Rininsland · juni 24, 2015 Reply

  Nina krya på dig! Stora kramar!

 2. Emilie · juni 24, 2015 Reply

  Krya krya! Stora kramar

 3. Jessica · juni 26, 2015 Reply

  Usch Nina, vad tråkigt! Jag hoppas du snabbt blir bättre och är tillbaka på banan igen!

 4. Anders · juli 7, 2015 Reply

  Kämpa på Nina! Håller tummarna för dig!

 5. Josefine · juli 14, 2015 Reply

  Fortsätt kämpa! Du är en inspirationskälla. Med din vilja och styrka kan du gå hur långt du vill.

Leave a reply