min comfort zone.

min comfort zone.

Att planer in veckan för att kunna få ihop det med allt är ett projekt. Denna vecka är fullspikade med många roliga saker.

Min fria tid som jag har efter min rehab har jag tagit till att jobba deltid. Jag trivs så bra på jobbet och alla är väldigt snälla mot mig. Vi håller just nu på att renovera alla lokaler men allt borde rulla på imorgon.

Jag jobbar som receptionist 5 timmar om dagen, men jag trodde att en receptionist bara var vid entren och inte mer med det. Jag är verkligen allt i allo, allt från att duka fram frukost till bokningar. Ett väldigt varierande jobb med andra ord.

De första två veckorna där jobbade jag heltid och det var tufft att få ihop det med träningen.
Nu och framöver kommer jag bara jobba 5 timmar per dag mån – fre vilket gör att halva dagen är till träning.

Men för att få ihop allt så måste jag planera, när jag ska gå upp, när jag ska äta mina mellanmål, när jag ska cykla till jobbet, när jag ska träna osv. En del planering.

Efter i söndags så har jag veckan ut planerad. Men precis som förra veckan kommer denna vecka att gå så fort. Har man roligt så…

Innan jag tackade ja till detta jobb så tackade jag redan ja till att jobba på Oktoberfesten som är på Heden denna och nästa vecka. Det ska verkligen bli kul plus att detta är verkligen utanför min comfort zone.

Nu ska jag snart iväg till gymmet men ni får ha en underbar dag mina vänner.

 

Kramar

IMG_4975 IMG_4978 IMG_4983 IMG_4957

Leave a reply