Team Sweden

Team Sweden

Mina älskade vänner. Vad ni har fått vänta. Dagar har blivit veckor och nu har det varit cirka två månader!! Tiden går fort när man har roligt, skulle gärna vilja hålla med men inte i detta fall.

I skrivandes stund så har det hänt en hel del förändringar i mitt liv. Jag tänkte att jag ska dela med mig av det och så fortsätter vi därifrån. Vad tror ni?

Det är ganska många nya saker som har hänt och därför så kommer jag att dela upp det under några dagar. Hoppas ni har förståelse för detta.

Efter min skada den 14 maj har jag rehabat i den mån jag kunnat. Det har varit upp och ner, motivationen har svajat och det har gjort ont. Det har strålat ner i benet och vissa nätter har jag inte ens kunnat sova för att det har varit en konstant smärta. Jag har inte kunnat träna 2-3 gånger per dag som jag är van vid utan jag har hållit mig vid 5 minuter varje dag under en längre tid och NU har det gått upp till cirka 45 minuter varje dag. Men då pratar vi bara om min rehab. Beachvolley träning och tung styrketräning är något som jag inte ser på ett tag framöver. Detta har varit en process i mitt huvud och det har varit tufft.

Jag har länge inte velat säga något eftersom jag har velat gå igenom det med mig själv främst men också med Karin och Wesley. Innan man tar ett sådant jobbigt beslut vill jag i alla fall tänka, bearbeta vad som hänt osv.

Denna sommar har varit en av de värsta somrarna i mitt liv hittills. Allt har kraschat, som ett plan. Vi lyfte planet våren 2013 och nästa år skulle vi anlända i paradiset. Istället så blev det ett nödrop och vi kraschade. Vi har överlevt denna katastrof eftersom vi är friska i stort sett. En skada hit eller dit men vi är friska! Karin kan spela och träna fullt ut, Wesley är tränare nere i Malmö och lilla jag har ingen smärta längre i min kropp. Det går framåt!

Jag är så otroligt glad att Karin spelar med Anne- lie Rininsland istället för mig. Jag tror på de nu under sommaren och det har gått väldigt bra hittills.

Så nu tänker ni säkert vad händer härnäst för team Sweden. Vi har kommit fram till att jag inte kommer att delta i OS-kval omgången 3. Jag håller allt vad jag har och äger att Karin med en annan partner kommer att kvala in. Förhoppningsvis så kvalar de in och i och med det så är Sverige vidare till omgång 4 vilket är i juni nästa år. Det gynnar mig otroligt mycket eftersom tillsdess kommer jag vara tillbaka.

Så vad gör jag nu, vad är det som tar en stor del av mitt liv förutom rehaben och vad är det som kommer ske om 12 veckor…. Spana in de närmsta dagarna om ni är nyfikna!

Kramar på er mina solstrålar!

11214162_1047873305242659_1642563105569812749_n

1 Comment

  1. Hanna · augusti 26, 2015 Reply

    Kjempe på, superNina! Du kommer til å bli så sterk, så sterk, så lenge du gir det tid. Mange klemmer, jeg sender varme tanker <3

Leave a reply