”Failure will never overtake me if my determination to succeed is strong enough”

”Failure will never overtake me if my determination to succeed is strong enough”

Hej mina solstrålar

Ännu en vecka har gått här i paradiset. Jag skrev med min syster imorse och jag nämnde det till henne att jag är nog den lyckligaste Nina i hela världen.

Jag har ett liv som jag älskar och njuter av varje sekund jag är här. När det går tufft så nyper jag mig i armen för att påminna mig själv vart jag är i världen. Jag är frisk, min kropp mår bra, jag kan träna beach utan att få ont, jag har härliga människor som älskar mig för den jag är oavsett om jag är beachnina eller nina.

Det är en underbarhelg som väntar med roliga saker, har ni inte planerat något gör det, om inte mys hemma och ha egentid.

Träningsmässigt har det gått väldigt bra. Jag har kommit in i tänket igen som beachspelare. Jag skulle inte säga att jag är helt där än, har fortfarande inte hittat känslan med bollbedömningen. Men herregud vad kul det är!

Inför varje träning så är jag peppad att göra en ännu bättre träning än gårdagen. Mitt fokus är att jag ska bli den bästa jag kan vara.

Denna vecka har vi kört med olika personer som är här. Bland annat har Sanne, underbara Sanne, varit med oss. Hon är en krigare. Hon kämpar på allt och blir så glad när hon själv inser att hon gjort något bra. Jag bodde med henne i Brasilien och stor trivs med henne. Vi ska ha quality time på söndag och åka iväg för att titta på valar. Det ska bli sååå mysigt!

Ikväll så ska jag på en volleyboll match med Dirk, Sebbe, Ina, Malin och Linus. Har sätt svensk volleyboll såklart men inte internationell. Ska bli grymt kul.

Lägger upp några videos från roadtrippen med Ina och Linus.

Ha en underbar helg mina vänner och ta vara på varje dag som den är unik!

1 Comment

  1. Ahmed · januari 23, 2016 Reply

    I just Love your Way you are you are on the corecte Way just continue and be happy that DAY Will come

    Hugs and god luck

Leave a reply