Hawaii

Hawaii

(Skrev detta inlägg den 8 jan)

2016, nytt år, nya möjligheter, nya chanser och framför allt 2015 är förbi. Jag är glad att 2015 äntligen är över. Jag har varit i botten av botten och jag är fortfarande en bit innan jag är där jag vill vara i livet.

Sitter på planet till Los Angeles som ska ta mig sedan till Hawaii. Vi har alltid haft Brasilien som destination när det gäller träningsläger men i år blev det Hawaii, Honolulu. Det är så spännande och läskigt på samma gång. En ny plats, ett nytt ställe att anpassa sig till när det gäller både miljön och träningen. Nu ska man hitta nya smultronställen, nya mataffärer som kommer vara stammis på. Det bästa är att jag kan prata deras språk!

Jag kommer att spendera mina närmsta tre månader på Waikiki Beach. Kommer fram samma dag som jag åker, den 8 januari och åker hem den 29 mars. Hemresan är faktiskt väldigt dålig men ska göra det bästa av situationen. Jag skulle åka den 30 mars och komma fram dagen därpå men nu har de ändrat min resa så jag har ca 12h i Los Angeles. Jag funderar på att åka till Santa Monica och vara där under dagen.

Mina förväntningar för detta träningsläger är lite annorlunda än vad det varit innan. Det är nya tankar inför träninglägret och det är att hitta min balans av träningen, kosten och allt runt omkring. Under 2015 kom ett av de starkaste skalven i mitt liv, en stor jordbävning rubbade jorden där mina fötter stod på. Jag har rest mig och jag har överlevt! Men är glad att det är redan förbi!

När man sitter på ett plan i ca 11 timmar så funderar man mycket och som jag brukar säga, Nina-Tid. I Love it! Det är just den tiden man har för sig själv. Man låter tankar, funderingar och drömmar bara flöda genom en. Fler människor både ta vara på dessa stunder och om man inte har dom stunderna så får man ta för sig och se till att man har den tiden. Även om man är i ett förhållande eller är singel så behöver man ensamtid. Testa!

Så jag har listat vad jag har för förväntningar under dessa tre månader…De lyder så här:
– Ha roligt, skratta så mycket det bara går.
– Bli den bästa Nina jag kan vara
– Träffa underbara, träningssugna själar
– få träna beachvolleyboll på en hög nivå
– Jag ger 100% av mig själv i alla lägen
– Uppdatera min blogg/hemsida 2 ggr i veckan, har dock ej bestämt vilka dagar än
– Vara frisk/skadefri

Detta var en del förväntningar måste jag säga, men en hel del vet jag redan att jag kommer uppnå. Speciellt om jag gör som i punkt 5, ger 100% i alla lägen.

Sov så gott, själv så ska jag sitta ytterligare på ett plan i 6 timmar till Honolulu.

See you in Hawaii!!!!

4 Comments

 1. Linda · januari 11, 2016 Reply

  Tjohooo hoppas du kom fram ordentligt. Ser fram emot att följa din vardag här! Kraaam

 2. Mattias · januari 11, 2016 Reply

  Hello!

  I wish you the best of luck my friend!
  And i know you can manage to live up to your own expectations if you want to… And i know… YOU WANT!!!
  We miss your smile at the office sunshine 😉
  GO NINA… GO NINA!!!

  //Mattias

 3. Gordon · januari 11, 2016 Reply

  Njut av Hawaii!! Kör hårt 🙂 Vi stöttar hemifrån <3

 4. Lotta · januari 11, 2016 Reply

  Heja bästa Nina,
  Det kommer ett bli ett år att minnas – jag lovar. Så kul att följa dig och Karin. Du vet – vad som än händer. Jag finns. Ta hand om dig. Krama om Karin från mig och lova att vi hörs snart. All kärlek <3

Leave a reply