”Keep your face to the sunshine and you cannot see a shadow”

”Keep your face to the sunshine and you cannot see a shadow”

God morgon mina solstrålar,

Tänk att det redan är onsdag för er och tisdag för mig. Jag har fortfarande svårt att få till det med tid omställningen. När jag pratar med mina vänner i Sverige blir det oftast tidig morgon för er eller sen kväll för er. Det är ändå 11h skillnad.

Idag hade vi träning på en ny strand här på Hawaii (Ala Moana Beach). Under hela denna vecka är det Pro Bowl här och de har okuperat hela Wakikki beach med event. Dirk ska spela en match på fredag mot bröderna Crabb (de spelar på AVP, som är den nationella touren i USA). Tyvärr kommer jag inte kunna se honom spela eftersom jag har min egen träning då.

Iaf så var vi på en helt underbar strand. Så vacker plats! Jag ska verkligen inte klaga på livet just nu!  Jag är precis hemkommen från andra beachpasset idag. Vi tränade med ett gäng college tjejer här på Hawaii. Det var helt underbart! Det är ju så fruktansvärt roligt att träna beachvolley!! Vi ska träna med de igen på torsdag.

(English)
Good morning sunschines,

Keep in mind that it is already Wednesday for you and Tuesday for me. It is still hard to get to it with the time different. When I talk to my friends in Sweden its usually early morning for you or late evening to you. It is still 11h difference.

Today we had training at a new beach here in Hawaii (Ala Moana Beach). This week is the Pro Bowl here and they have occupied Wakikki beach with the event. Dirk will play a match on Friday against the brothers Crabb (they play on the AVP, which is the national tour of the United States). Unfortunately I will not be able to see him play because I have my own practice then.
Anyways, we were on an absolutely gorgeous beach. So beautiful place! I really should not complain about my life right now!

I am just back from other beach practice today. We trained with a bunch of college girls here in Hawaii. It was absolutely wonderful! It’s so fun to practice beach volleyball!! We will work out with them again on Thursday.

 

Kramar och godnatt!

Leave a reply