Let us always meet each other with smile, for the smile is the beginning of love.

Let us always meet each other with smile, for the smile is the beginning of love.

Godmorgon era solstrålar!

Vackra underbara Hawaii. Ni som aldrig har varit på Hawaii, ni måste hit! Detta land eller ö är helt fantastiskt. Det är rena paradisön!

I helgen så åkte jag med Ina och Linus för en roadtrip runt ön. I efterhand så var det mycket att utforska under en dag. Man ville ju stanna hela tiden för att ta kort och det blev lite att man stressade till nästa plats.

När jag kommer att åka runt igen så kommer jag dela upp det, västra delen och östra delen. Jag är så glad att Ina och Linus tog med mig på denna utflykt. Vi hämtade upp Elias också så vi var fyra i bilen.

Karin, Wesley och Elias bor ca 1 h från oss och mitt emot de finns det ett pannkaksställe. Självklart så ville gottegrisarna Ina och Linus stanna där när vi ändå skulle hämta upp Elias.

Så till roadtrippen… Första stället förutom pannkaksstället blev Ninas måste i mitt liv, KAFFE. Vi åkte till ett ställe där de odlar kaffebönor. Så himla häftigt ställe. Man fick test smaka olika smaker, jag tog någon som hette ”rainbow”. Den var riktigt gott. Jag är ju en kaffeperson och får jag inte mitt kaffe på morgonen så blir jag en väldigt tyst låten person. Jag klarar mig utan frukost i flera timmar bara jag får mitt underbara kaffe.

image image

image

Nästa plats vi besökte var ”sköldpadde platsen”. Man kunde tydligen se sköldpaddor, vilket vi faktiskt gjorde. De var väldigt små men vi såg de allt när de kom upp till vattenytan för att få syre.

Nedan så följer lite bilder om det jag fick uppleva. Paradiset, och speciellt om man är här på smekmånad eller en romantisk resa.

 

Ha en underbar dag vänner. Kramar

Leave a reply