Mormor

Mormor

Under sista veckan hemma i Sverige så åkte jag på en grym förkylning. Den satte sig i bihålorna och jag är fram till idag fortfarande förkyld. Resan från Sverige till Hawaii har inte varit den smärtstillande direkt. Jag har fått lock i båda öronen och med andra ord jag hör absolut ingenting.

(Nu har locken släppt för öronen, så himla skönt. Så nu kan jag höra igen som en vanlig person.)

Min boende situation ser ut som så här, jag bor med Sebastian, Dirk, Ina och Linus. Det tog inte lång tid innan jag fick smeknamnet av Ina ”mormor”. Men det är helt okej, jag bjuder på den. Antagligen så kommer jag väl heta det resten av vistelsen de är här. De åker faktiskt redan den 29 jan tror jag det var. Sjukt tråkigt.

Dirk, som kommer från Holland kom för några dagar sedan och jag är så glad att han är här tillsammans med Sebbe. Vi tre bodde med varandra i Brasilien för ett år sedan och vi fungerar väldigt bra ihop. När Ina och Linus åker i slutet av månaden så kommer två andra killar, Jakob och Andreas.. Det ska bli kul att få lära känna dessa killar.

Nu ska jag till beachträningen, mitt fjärde för detta år!!!!!

Kramar på er

image

1 Comment

  1. Mattias · januari 15, 2016 Reply

    Du är så naturligt vacker… Men det visste du ju redan…
    Hoppas att förkylningen släpper snart och att det går bra för er.
    Du är ju ”mormor” så kör på någon huskur, det brukar väl mormor vara expert på?
    Hejja… Hejja…

Leave a reply