The most important thing is to enjoy life

The most important thing is to enjoy life

Hej era solstrålar,

En hel vecka har gått nu och jag har överlevt. Jag är väldigt stolt över mig själv att jag har presterat på den nivån jag kan för tillfället. Jag trodde att 6 månader skulle göra större skillnad men ge mig en månad eller något så är jag tillbaka. Jag tror stenhårt på mig själv och jag är väldigt glad att jag har insätt detta på egen hand. De där timmarna när man har ”egen tid” har verkligen visat resultat.

Sammanlagt har det blivit 10 pass, 5 beachpass, 4 gym och ett fyspass. Eftersom jag fortfarande är sjuk, så har jag inte utmanat kroppen mer än vad de orkar, iaf inte denna veckan.

Ha en underbar helg.
Kramar

1 Comment

  1. Mattias · januari 16, 2016 Reply

    Tack för uppdateringen…
    Ska bli kul att följa dig på din resa tillbaka till toppformen.
    Grrrymt jobbat Nina!
    Hoppas Karin tar väl hand om dig.

Leave a reply