ProBowl event

ProBowl event

God morgon/ god kväll era solstrålar,

Måndag morgon här och solen gassar på. Jag laddar inför en härlig träningsvecka igen och då är jag inne på min fjärde. Kroppen kändes väldigt trött efter fredagspasset. Ni vet den där känslan där benen bara pulserar, spelar ingen roll om ni ligger i sängen eller om ni går. Det bara pulserar. För mig var det så otroligt länge sedan jag kände denna trötthet i benen men jag älskar den.

Nu har Ina och Linus åkt, Jacob och en tjej som heter Signe har anslutit oss nu. Signe ska bara sova här några dagar för på torsdag kommer Andreas. Så från och med torsdag så blir det vi (jag, Dirk,Sebbe, Jacob och Andreas) som kommer att bo här.

Vi är ett sådant gott gäng. Jag trivs väldigt bra med grabbarna och de får mig att skratta mycket vilket är en av förväntningarna jag hade på denna resa.

I helgen så var det ett stort stort arrangemang här på Wakkiki beach, Pro Bowl. Jag och Karin skulle spela en uppvisningsmatch men tyvärr så blev det inställt och Karin vilade medan jag tränade med resterande av tjejerna.

Under lördagen spelade Dirk en uppvisningsmatch mot bröderna Crabb. Det var en bra uppvisningsmatch. Filmade en liten snutt för att ni ska få se hur stämningen var. Jag satt i sanden och bara njöt!!!

Ha en mysig kväll

Kramar

Leave a reply