”skrattar så jag nästan kissar på mig…”

”skrattar så jag nästan kissar på mig…”

God kväll mina solstrålar,

Ännu en onsdag som passerat er och min har precis börjat. Många av er som följer mig och Karin både på facebook sidan @beachteamkarinnina samt Instagramkontot @beachteamkarinnina såg en bild på oss och Berg/ Meltzer.

Vi fick nys om att de befann sig på ön för några veckor sedan. Jag gick in på deras instakonto och såg (kommer inte ihåg vem) att någon underbar själ tipsade att jag och Karin var på ön och att de skulle kontakta oss.

Jag tänkte inte mer på detta eftersom de har redan ett fullsatt schema och de skulle säkert inte hinna. Men förra måndagen så hörde tv producenten av sig till Karin och frågade om vi var sugna på att vara med i programmet… Vem säger nej till dessa två helt underbara tjejer, Berg och Meltzer. Har ni inte spanat in deras show/program så gör det. Jag skrattar så jag nästan kissar på mig… Här är ett klipp med de där jag skrattar så tårarna rinner…

Så onsdag eftermiddag åkte vi till en enskild strand och filmade. Herregud vad roligt det var!!! Jag hoppas att det kommer ut spegla sig i programmet hur roligt vi hade det med de…Både Carina och Christine är helt underbara, vilka personligheter! Allt hände live så alla reaktioner och händelser är sanna. Det kommer bli väldigt kul att få se programmet. Jag är lite nervös hur de kommer att visa det.

Programmet kommer att visas i april och jag kommer att informerar er så fort jag vet vilket datum det kommer att sändas.

Nu ska jag till gymmet och köra morgoncardio. Mumma!

Sov så gott sötnosar!

image

Leave a reply