”The greatest healing therapy is friendship and love”

”The greatest healing therapy is friendship and love”

(Är i london när detta publiceras)

God dag mina solstrålar!

Sitter på planet hem från Hawaii. Det är helt sjukt att jag fått tillbringa ett träningläger på paradisön. Jag kan inte säga annat än att allt det som folk säger om ön är sant. Det är en helt underbar natur, stränderna är enastående och bergen är enorma. Nästan som när man tittar på bergen så är det så overkligt, enormt mäktigt.

Nu har nyheten släppts om att jag och Karin inte ska fortsätta vår satsning mot OS 2016. Mitt mål för denna sommar är självklart att fortsätta mot OS kvalet men också framtids mässigt, att hitta en ny partner som vill satsa mot OS 2020 i Tokyo. Jag har så mycket att ge, både till mig och till min framtida partner. Jag vill dela med mig den erfarenheten som jag fått, den personliga utvecklingen jag har vart med om och sist men inte minst fortsätta att utvecklas för att bli en ännu bättre spelare.

Nu står jag på mina egna ben och det är en spännande tid jag har framför mig. Prio 1 är att hitta en partner som vill detta lika mycket som jag, som har tålamod, gnistan och ambitionen att utvecklas. Andra punkten är att planera, bland annat hur ska träningen var uppbyggd, vilka turneringar jag ska spela med mera. Det är en hel del fixande men som jag nämnde så ser jag fram emot det.

Jag lämnar Hawaii med vetskapen att ett nytt kapitel har börjat i mitt liv när jag kommer hem till Sverige. Jag hoppas att många av er där ute kommer fortsätta att följa mig och min dröm, vilket är att spela OS!. Det är den drömmen som jag haft sedan jag var 16 år, när jag satte mina fötter för första gången i beachhallen i Högsbo, Göteborgy

Jag kommer antagligen att skapa min egen facebook sida, men jag återkommer om detta. På återseende mina kära vänner!

Kramar

Leave a reply