It’s cold outside.

It’s cold outside.

God morgon underbara solstrålar.

Idag blåser det väldigt mycket utanför mitt fönster medan jag skriver. Jag sitter i soffan i mys kläder och nyhetsmorgon i bakgrunden.

Förra veckan gick väldigt fort, som vanligt får jag nog säga. Veckan bestod av många träningstimmar och mycket foukusering runt omkring.

I torsdags tränade vi ute för första gången för mig i Sverige. Jag kan inte säga att det var underbart dom sista minutrerna när man inte kände sina tår. Men vilken underbar känsla det är att känna solen mot sin kropp, vinden fläkta lite lätt och känslan ”detta är beachvolleyboll”. Underbart!

Nu ska jag ut på en morgonpromenad för att sedan åka och jobba några timmar.

kramar

P.S glöm inte att följa mig via mina sociala medier. Där får ni uppdatering om vad som händer, vad jag gör osv. Tryck på länkarna nedan så kommer ni till rätt sida.

Facebook

Instagram

//nina

Leave a reply