Ny beachpartner…

Ny beachpartner…

God kväll mina solstrålar.

Mycket har hänt dom senaste veckorna och min hjärna har gått i högvarv, både under nätterna och dagarna. En del dagar har varit riktigt tuffa och i just dom lägena så är det väldigt skönt att luta sig tillbaka på familjen och vänner som stöttar en.

Mitt liv har verkligen fått sig ett nytt kapitel och självklart är det spännande och roligt men samtidigt är det en nytt slags läge i mitt liv. En av dom största faktorerna har varit partner sökandet. Jag har varit väldigt lugn med detta har jag känt, men ju längre tiden gått har stressen kommit ikapp mig.

Jag hörde av mig till några tjejer för att se om dom var intresserade men eftersom det är såpass nära sommaren så blev det tuffare än jag trodde. Jag fick tyvärr nej, efter nej, och till slut så kände jag lite att jag tar det som det kommer. Jag kan tyvärr inte trolla fram en partner bara så där som har dom målen som jag. Men så kom det där medd man har tänkt på att det kommer inte.

När jag hade tagit beslutet att sluta leta efter partner och träna på så hör Jessica Karlsson av sig till mig. Hon frågar väldigt ödmjukt ”har du hittat någon partner?”.

Tankarna gick snabbt igenom mitt huvud och frågade snabbt tillbaka. Sugen på att spela internationellt?…Hon svarade med extas ”ja, det är jag”.

Vi har fått ihop en del extra pass samt så kör vi båda dameliten som är 3 ggr i veckan. För varje träning som vi kör med varandra blir många saker klarare och klarare. Vi har kollat igenom spelschemat och det ser ut som att det blir ca 10 turneringar runt om i världen. Riktigt kul!

Att hon är träningsgalen gör saken ännu bättre, vilket gör att vi tränar vissa förmiddagar extra för att komma ikapp samspelet mellan oss.

Jag ser så fram emot att spela med Jessika och dela denna sommar med henne!

Jag har startat en ny fb sida där ni kan följa mig mot mina drömmar.

https://www.facebook.com/ninabeachvolley

Ha det helt underbart mina vänner!
Kramar

3 Comments

 1. Lars Stahre · april 11, 2016 Reply

  Hej Nina!
  Förstår att det varit brydsamt en tid, men att du nu känner dig väl till mods. Önskar dig o Jessika all lycka och framgång inför den kommande säsongen.

 2. Mattias · april 11, 2016 Reply

  Stort lycka till Nina!
  Ser fram emot att följa dig och din nya partner mot nya mål!
  Kram

 3. Smoove · april 14, 2016 Reply

  Do you train with isometrics and plyometrics in your workouts?

Leave a reply