Scandic and our first tournument

Scandic and our first tournument

God morgon till denna underbara dag. Utanför mitt fönster skiner solen, fåglarna kvittrar och jag känner lugnet inom mig.

Imorgon är det min och Jessicas första turnering ihop. Den äger rum i Södertälje, Stockholm. Jag är supertaggad över detta och det ska bli riktigt roligt.  Detta är en bra början för oss att inleda säsongen med. Beachvolley är ju en lagsport bland annat och det handlar mycket om att lära känna varandra på banan.

Turneringen börjar kl 9.30 imorgon, men jag kan berätta om den mer imorgon.

För att kunna optimera våra chanser inför turneringen så har Scandic Södertälje gått in med att sponsra oss. Jag är otroligt tacksam för detta eftersom jag vet att en god natts sömn samt en rijäl frukost kommer göra susen.

Jag spanade in på deras hemsida och det ser helt fantastiskt ut. Jag längtar verkligen till deras pool och bastu som jag ska njuta av ikväll.

Ha en underbar dag så hörs vi snart igen!

English version.

God morning to this wonderful day. Outside my window the sun is shineing. The birds are singing and i just feel peace in my soul.

Tomorrow me and my beachpartner Jessica will play a swedich tournument in Södertälje, Stockholm. This will be the first tournument for us as a team. Im super exeited about this. It will be a good start for us to get to know each other on the court.
I can tell you more about the tournument tomorrow But it starts at 9.30 in the morning.

We have a really nice hotel that we are going to stay in. Its Scandic Södertälje We will just stay there one night but it will be the best one. I saw the picture of the hotel and it looks really nice. So if you haven’t find anywhere to sleep you can call them or visit there website. Here is some pictures from the hotel and I’m looking forward to eat the breakfast tomorrow.

Leave a reply