Time to be awesome!

Time to be awesome!

Välkomna tillbaka mina vänner!
En hel sommar har gått och mycket har hänt under denna sommar.
Jag vill börja med att tacka alla fina personer som följer mig. Jag hoppas att ni får en fantastisk läsning framöver med min nya satsning.

Som dom flesta av er redan vet så har jag och Karin brutit upp. Jag ser det som en ny tändning, en ny chans för mig att blomma ut och framför allt leva min dröm igen.

Denna sommar var verkligen det jag behövde. Den innefattade, massa kärlek, glädje, livsnjutning, insikt vad jag vill göra med mitt liv med mera.

Jag har gjort precis det jag har velat. Då menar jag verkligen allt som inte har att göra med beachvolleyn. Jag har rest en del, jag har softat på altanen, tagit dom där spontan fikan med vänner, åkt på bröllop och fått göra min drömresa.

Nu är sommaren förbi och hösten är typ här. Framför mig så skiner solen och det är ca 20 grader. Med andra ord ett perfekt väder för beachvolley.

Igår var första gången på 3 månader!!! som jag spelade beachvolley. Den senaste månaden har det kliat i mina fingrar ”kan det inte bli den 5 sept nu”. Igår startade nämligen seriespelet.

Jag spelar med en ung, talangfull tjej som heter Rebecka Dahlgren, 16 år och ca 170 cm lång. Hon kommer även att vara med i elit gruppen.

Tyvärr så var hon sjuk igår under premiären och jag fick spela med hennes förra partner Hulda. Oj, vad roligt det var att spela. Hulda kämpade som en vessla bakom mitt block och jag var grymt imponerad hur duktig hon blivit senast jag såg henne. Hon hade bland annat grymma servar, varierade med både utsida och längd på dom. Vi vann den första matchen 2-0 (21-18, 21-9). Andra matchen vann vi första set men förlorade andra set 1-1 (21-12, 18-21). Följ serieresultatet här Jag är supernöjd med både min prestation och Hulda;s, även om vi båda var lite små nervösa i början. =)

Idag är det tisdag och jag ska iväg för att gymma på Nordic Wellness Backaplan. Ett stort gym med många maskiner samt fria vikter, som jag främst använder. Det är dags att bli fysisk stark igen efter 3 månaders vila.

Njut av dagen vänner!

// kramar Nina

IMG_8976

Leave a reply