Sponsorer

ladda ned (1)

Katrineholms kommun – Sveriges lustgård, läge för liv och lust!

 

 

 

Sörmlands Sparbank är en sparbank med verksamhet sosi Södermanslands län. Banken lyder under sparbankslagen och är formellt fristående, men genom samarbetsavtal står man Swedbank nära.

 

Med över 1000 medlemmar är Göteborg Beachvolley Club Sveriges logo
största beachvolley klubb. Jag har spelat för GBC sedan jag började
spela beachvolley (11 år sedan, hade en avstickare år 2010 och spelade
för en annan klubb men kom tillbaka året därpå). Detta är min moderklubb och ligger mig nära till hjärtat. Det som verkligen sticker ut med min klubb är gemenskapen, atmosfären och glädjen. En klubb jag är stolt över att bära på min axlar.

 


 

Vitamin Well är ett svenskt företag som säljer drycker som är
berikade med vitaminer cat_13751_234540VITAMIN-WELL-logooch mineraler. De har idag 3 produktkategorier i vårt sortiment; Vitamin Wells vitamindrycker som lanserades 2008, Vitamin Well Sparkling Water som lanserades 2011 och Vitamin Wells vitamindrycker sötade med steviolglykosider som lanseras under våren 2012. Vi använder vitamin well som ett tillskott under träningen och när vi är på resande fot eftersom de har många bra smaker som passar alla.

 

logo_stadium
Stadium  är en svensk detaljhandelskedja som säljer sportutrustning. Vi använder en av deras egna märken SOC och Everest. Deras butiker har alltid det senaste på marknaden och deras personal tar verkligen hand om kunderna.

 

logo (1)Add Insight utvecklar företag och organisationer genom insikt om beteende. Vi är specialiserade på att träna organisationer att samarbeta effektivt för att nå sina mål.

 

 

nordicwellnessEn av Sveriges starkaste gymkedjor som gör att vi kan träna vart vi än är i Sverige. Fräscha gym, härlig atmosfär samt bra utrustning gör att vi storm trivs här.

 

 

Muskelbygget erbjuder allt du behöver inom kosttillskott, 2457_6a6bacac
hälsokost, träningskläder samt träningsutrustning med utbud för såväl nybörjare som mer erfarna atleter. Ända sedan starten 2008 har fokus legat på snabba leveranser, bra service och hög kvalité, något som vi lever efter än idag.

 

Samsonite är världens största väsktillverkare. Bolaget tillverkarSamsonite-Logo
allt ifrån stora resväskor till små necessärer. Samsonite startades 1910 i Colorado USA av Jess Shwayder. Bolaget hette då
The Shwayder Trunk Manufacturing Company.